για &

H ΟΝΕΙΡΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ

Σε μία από τις ωραιότερες τοποθεσίες της Μυκόνου βρίσκεται το συγκρότημα Αέρι Βίλες & Διαμερίσματα για να προσφέρει στους επισκέπτες του διαμονή υψηλών προδιαγραφών. Το Αέρι Βίλες & Διαμερίσματα συνδυάζει μοναδικά την ησυχία, το εντυπωσιακό φυσικό ανάγλυφο και την απεριόριστη θέα προς τη Χώρα της Μυκόνου και τη θάλασσα.
Θέα θάλασσα
Πισίνες
Κουζίνα
Δωρεάν Wi-Fi
Aeri Villas & Apartments1
Aeri Villas & Apartments2
Aeri Villas & Apartments3

Ένα μπαλκόνι με θέα το Αιγαίο

Το Aeri Villas & Apartments είναι ιδανικός προορισμός γι' αυτούς που αναζητούν ήρεμες και πολυτελείς καλοκαιρινές διακοπές! Το συγκρότημα βρίσκεται σε τοποθεσία ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς σε ύψωμα της πλαγιάς στην περιοχή Τούρλος συνδυάζοντας την ηρεμία με τη μαγευτική θέα στη Χώρα της Μυκόνου, τη Δήλο και το γαλάζιο του Αιγαίου. Το συγκρότημα απέχει μόνο 2 χλμ από τον οικισμό της Χώρας Μυκόνου και το παλαιό λιμάνι, 400 μ από το νέο λιμάνι και 1 χλμ από τον οικισμό Αγίου Στεφάνου, όπου βρίσκεται και η πλησιέστερη παραλία.

Η αρχιτεκτονική του συγκροτήματος είναι σε αρμονία με την εικόνα του νησιού, όπου κυριαρχεί η πέτρα και το λευκό χρώμα. Οι εσωτερικοί χώροι έχουν διακοσμηθεί με σύγχρονη επίπλωση δημιουργώντας μια ζεστή ατμόσφαιρα και δίνοντας την αίσθηση στον επισκέπτη ότι βρίσκεται σε ένα φιλικό σπίτι. Το Αέρι είναι ένας συνδυασμός παραδοσιακής κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής με μοντέρνα και μινιμαλιστικά στοιχεία.

Πολυτέλεια & άνεση

Πολυτελείς βίλες & διαμερίσματα

Sea View Apartment - 1 bedroom
Sea View Apartment - 1 bedroom
έως 4 άτομα    50 m²
1 υπνοδωμάτιο    1 μπάνιο    θέα θάλασσα
Το Sea View Apartment έχει επιφάνεια 50 τ.μ και αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο (διπλό κρεβάτι), μικρή κουζίνα, καθιστικό με ένα μονό κρεβάτι και καναπέ κρεβάτι, τραπεζαρία, μπάνιο και ιδιωτική αυλή με τραπεζαρία εξωτερικού χώρου. Το Sea View Apartment έχει απεριόριστη θέα στη θάλασσα. Κάντε κράτηση σε ένα Sea View Apartment σήμερα και απολαύστε μία αξέχαστη διαμονή!
Apartment Ocean View
Apartment Ocean View
έως 3 άτομα    40 m²
1 υπνοδωμάτιο    1 μπάνιο    θέα θάλασσα
Το Apartment with Ocean View έχει επιφάνεια 40 τ.μ και αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο (διπλό κρεβάτι), μικρή κουζίνα, καθιστικό με καναπέ και ένα μονό κρεβάτι, τραπεζαρία, μπάνιο και ιδιωτική αυλή με τραπεζαρία και έπιπλα εξωτερικού χώρου. Το Apartment with Ocean View έχει απεριόριστη θέα στη θάλασσα. Κάντε κράτηση σε ένα Apartment with Ocean View σήμερα και απολαύστε μία αξέχαστη διαμονή!
Atrium Apartment
Atrium Apartment
έως 4 άτομα    50 m²
 1 υπνοδωμάτιο    1 μπάνιο

Το Atrium Apartment έχει επιφάνεια 50 τ.μ και αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τραπεζαρία, καθιστικό και μπάνιο. Σε ξεχωριστό επίπεδο  με χαμηλότερο ταβάνι υπάρχουν δύο μονά κρεβάτια.   Το Atrium Apartment έχει θέα στην αυλή.

Κάντε κράτηση σε ένα Atrium Apartment σήμερα και απολαύστε μία αξέχαστη διαμονή!

2 Bedroom Apartment
2 Bedroom Apartment
έως 5 άτομα    67 m²
2 υπνοδωμάτια    2 μπάνια
Το "2 Bedroom Apartment" έχει επιφάνεια 67 τ.μ και αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια (ένα διπλό κρεβάτι και ένα μονό στο ένα υπνοδωμάτιο και δύο μονά κρεβάτια στο άλλο), μικρή κουζίνα, δύο μπάνια και τραπεζαρία εξωτερικού χώρου Κάντε κράτηση σε ένα "2 Bedroom Apartment" σήμερα και απολαύστε μία αξέχαστη διαμονή!
Superior Sea View Apartment
Superior Sea View Apartment
έως 5 άτομα    67 m²
1 υπνοδωμάτιο    2 μπάνια    θέα θάλασσα
Το "Superior Sea View Apartment" έχει επιφάνεια 67 τ.μ και αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο (διπλό κρεβάτι και μονό κρεβάτι), πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, καθιστικό με καναπέ και δύο μονά κρεβάτια, τραπεζαρία, δύο μπάνια και ιδιωτική αυλή με τραπεζαρία εξωτερικού χώρου. Το ‘Superior Sea View Apartment’ έχει απεριόριστη θέα στη θάλασσα. Κάντε κράτηση σε ένα ‘Superior Sea View Apartment’ σήμερα και απολαύστε μία αξέχαστη διαμονή!
Superior Sea View Villa
Superior Sea View Villa
έως 5 άτομα    110 m²
2 υπνοδωμάτια    2 μπάνια    θέα θάλασσα
H Superior Sea View Villa έχει επιφάνεια 110 τ.μ και αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια (ένα με ένα διπλό κρεβάτι και ένα μονό και ένα με δύο μονά κρεβάτια), πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ευρύχωρο καθιστικό με καναπέδες και τραπεζαρία, δύο μπάνια και πολύ μεγάλη ιδιωτική βεράντα με θέα στη θάλασσα εξοπλισμένη με τραπεζαρία και καθιστικό εξωτερικού χώρου. Κάντε κράτηση σε μία Superior Sea View Villa σήμερα και απολαύστε μία αξέχαστη διαμονή!
Sea View Villa - 2 bedrooms
Sea View Villa - 2 bedrooms
έως 5 άτομα    95 m²
2 υπνοδωμάτια    2 μπάνια    θέα θάλασσα
H Sea View Villa έχει επιφάνεια 95 τ.μ και αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια ( ένα διπλό κρεβάτι και δύο μονά κρεβάτια), πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ευρύχωρο καθιστικό με καναπέδες και ένα μονό κρεβάτι, τραπεζαρία, δύο μπάνια και ιδιωτική βεράντα με θέα στη θάλασσα με τραπεζαρία και καθιστικό εξωτερικού χώρου. Κάντε κράτηση σε μία Sea View Villa σήμερα και απολαύστε μία αξέχαστη διαμονή!